X

“De liefde voor het vak is mij met de paplepel ingegoten”
Vera Gemmink RT is een vakvrouw op het gebied van consulting en makelaardij voor maatschappelijk vastgoed en erfgoed. Voor haar zit de uitdaging in de vaak gecompliceerde trajecten. Vera Gemmink RT heeft naast een makelaars- ook een bancaire achtergrond.

Vera Gemmink over haar werk
"De trajecten die ik voor mijn opdrachtgevers begeleid, zijn langdurig en doen naast mijn kennis en vakmanschap een beroep op mijn creativiteit. Elke opdracht is anders, het is het creëren van een maatpak. Het geeft mij een goed gevoel als aan het eind van een traject mijn opdrachtgever blij is met zijn maatpak. Mijn bancaire ervaring zie ik zeker als toegevoegde waarde, omdat ik begrijp waar mijn opdrachtgevers bij hun financieringsaanvraag tegenaan lopen. Deze kennis en ervaring neem ik mee in mijn adviezen, waardoor deze een extra dimensie krijgen”.

Dagelijkse werkzaamheden
Vera Gemmink is voor veel opdrachtgevers het eerste aanspreekpunt. Zij zorgt voor de adviezen en bewaakt de tijdslijnen. Vanuit de commerciële dienstverlening is Vera Gemmink ook betrokken bij met name de commerciële taken van het propertymanagement/ vastgoedmanagement.

Aandachtsgebieden:

Relaties
Vera Gemmink werkt veel samen met gemeenten, medische beroepsoefenaren, uitvaartondernemingen en religieuze organisaties. Ook is Vera Gemmink het eerste aanspreekpunt voor onze afdeling vastgoedmanagement.

Tevens houdt zij zich op vele vlakken bezig met de toekomst van het Religieus Erfgoed.

Contactformulier

Contactgegevens:

E-mail: vera.gemmink@mvvastgoedadvies.nl
Telefoon : (06) 48 46 87 85
LinkedIn