X

Oscar Strijker, HAG, begeleiding huur bezinningsplek Lange Hezelstraat in Nijmegen
“Op vragen geeft MV Vastgoedadvies altijd snel, goed en duidelijk antwoord. De afstemming is helder en uitgebreid. Ik ben zeer tevreden over hun deskundigheid op dit gebied.”

De heer Van der Pol, uitvaartverzorging Van der Pol, Maassluis
“MV Vastgoedadvies heeft alles in een korte periode snel en goed afgehandeld. We hadden hierdoor weinig contact maar op de momenten van contact werden wij altijd snel voorzien van informatie. De website is duidelijk en onderwerpen zijn daar goed op te vinden.”

Michel van Dijk , Notariskantoor Inge Arts, begeleiding notariaat
“MV Vastgoedadvies is goed in snelle oplossingen en schakelt hierin snel. Ze hebben goede kennis op het gebied van kerkelijke objecten en werken professioneel, goed en prettig. Er is veel kennis in huis en bellen snel terug. Mevrouw Egging was nauw betrokken bij de situatie, had alles goed onder controle en heeft hierbij de pastoor bij de hand genomen”.

Mickel Dik, Rode Kruis, beheer van het gebouw van het Rode Kruis.
“De marktkennis, deskundigheid en creativiteit is prima. De dienstverlening prijs-kwaliteitverhouding is goed. Het contact met MV Vastgoedadvies bracht meerwaarde met zich mee en het was prettig en makkelijk dat zij hierbij hebben geholpen.

Erik Kroezen, verkoopbegeleiding van een object
“De contacten met Vera verlopen altijd goed en intensief. Zij is sterk inhoudelijk gericht en is positief en adequaat in het afhandelen van afspraken. Ook is zij creatief in het bedenken van oplossingen met het oog voor beide partijen.”

Yvonne Graver, verkoop kerk Bovensmilde
"MV Vastgoedadvies denkt heel goed mee en werkt klantgericht door oplossingen aan te dragen. Het enthousiasme van Vera verraste mij positief en ik kreeg voldoende persoonlijke aandacht. Telefonisch en per email zijn zij goed bereikbaar. Ze hebben een goede website waarop alle gezochte informatie terug te vinden was."

MV Vastgoedadvies is voor veel trajecten regievoerder en/of sparringspartner. Daardoor werken wij met verschillende partijen intensief samen. Onderstaand treft u van enkele hun ervaring over onze dienstverlening.