X

Goed propertymanagement ook wel vastgoedmanagement valt en staat met een goede communicatie, zowel richting u als eigenaar alsook huurders.

Huurders zijn uw kapitaalgoed, hier moeten we zuinig op zijn. Elke euro die voor u als eigenaar of voor de huurder wordt uitgegeven (servicekosten), moeten wij kunnen verantwoorden. Elke vraag die aan de vastgoedmanager wordt gesteld, moet beantwoord kunnen worden. MV Vastgoedadvies behartigt als vastgoedmanager uw portefeuille als ware het haar eigen portefeuille is.

Ontzorgen en kwaliteit
Ontzorgen en kwaliteit staan bij MV Vastgoedadvies hoog in het vaandel. MV Vastgoedadvies kent geen vastgoedbeheerder, maar uitsluitend vastgoedmanagers. Een vastgoedmanager van MV Vastgoedadvies kan, afhankelijk van uw persoonlijke wensen, uw complete portefeuille managen. Dit gaat verder dan alleen het versturen van huurnota’s, innen van de huren, afwikkelen van klachten, betalen van leveranciers, uitdraaien van managementinformatie, laten uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, etc. Dit vraagt om meer.

Propertymanagement kent diverse fronten, zijnde:

  • commercieel propertymanagement | vastgoedmanagement;
  • financieel propertymanagement;
  • technisch propertymanagement;
  • full service propertymana.

MV Vastgoedadvies biedt in haar standaard dienstverlening alle vier de fronten aan en streeft naar een responstijd van maximaal één werkdag voor vragen en/of opmerkingen. Voor noodgevallen buiten kantooruren hebben wij een speciaal noodnummer beschikbaar.

In een kennismakingsgesprek adviseren wij u graag over het pakket dat het beste bij u past. Uiteraard behoort het samenstellen van een pakket op maat ook tot de mogelijkheden.

Quick scan
Voor sommige eigenaren is het belangrijk om eerst een goed beeld te krijgen van hun portefeuille alvorens een beslissing te kunnen nemen. Dus: wie zijn de huurders, hoe is de verzekering geregeld, waar zit het risico in de portefeuille, etc.

Tarifering
Afhankelijk van de omvang en samenstelling van uw portefeuille maken wij een offerte op maat.

Service level

Aan de hand van de persoonlijke wensen van onze klanten heeft MV Vastgoedadvies de meest gangbare wensen in drie pakketten ondergebracht, te weten:

  • ontzorgen;
  • ontzorgen compleet;
  • ontzorgen in optima forma.

Werkgebied

Het werkgebied van MV Vastgoedadvies is landelijk. Voor ons vastgoedmanagement focussen wij ons met name op de onderstaande gebieden:

Regio Gooi en Vechtstreek / Midden Nederland
Hilversum, Naarden-Bussum, Laren, Huizen, Blaricum, Eemnes, Baarn, Soest, Wijdemeren, Amersfoort

Daarnaast zijn wij aan het uitbreiden in de regio’s:
Arnhem en Valkenburg-Maastricht