X

Onderstaand aanbod wat extra aandacht verdient. Zoekt u iets speciaals, neem dan contact met ons op en wij kijken graag waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Beckersweg 10, 5915 PB Venlo
Een landgoed met 2 bijzondere gebouwen en een rijke geschiedenis vol met herbestemmingsmogelijkheden. Het perceel maakte tot ongeveer 1995 onderdeel uit van het ‘Klooster Dominicanessen van Bethanië’.

Prachtige herbestemming/ herontwikkelingslocatie in midden Nederland
Brink 29 te Muiderberg
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
De (voormalige) Boskapel in Muiderberg is een bijzonder gebouw met een zeer rijke geschiedenis. Het gebouw heeft in het verleden verschillende functies gehad, van café tot woning van schoolgebouw tot kerk. Bij de functiewijzigingen veranderde ook de uitstraling van het gebouw en het perceel.


Haersmasingel 30, 9201 KP Drachten

Een aantrekkelijk, goed onderhouden multifunctioneel gebouw in de woonwijk Drachten noordoost met veel mogelijkheden. Het is door de huidige eigenaar in 1954 gebouwd en in de jaren 1975, 1988 en 2011 verbouwd cq. gerenoveerd en verkeert in goede staat.

Interesse formulier

Verkoop van bijzondere objecten is niet altijd openbaar. Vandaar dat het aanbod op deze site een selectie betreft. Staat hetgeen u zoekt er niet tussen, laat het ons gerust weten wat u zoekt.