X

TE KOOP VOORMALIGE KERK MET BIJBEHORENDE GROND IN HET CENTRUM VAN HAGHORST | IDEAAL VOOR EEN HERBESTEMMING | VERKOOP MIDDELS INSCHRIJVING | OPEN HUIS 3 MAART 2016

Dit gemeentelijk monument heeft door haar compacte en efficiënte indeling een sfeervol karakter die mede daardoor goed in haar omgeving past. Door haar centrale ligging, alsmede haar vorm en maatvoering, is het gebouw uitermate geschikt voor herbestemming. De voormalige kerk is in het centrum van Haghorst gelegen tegenover diverse horeca en maatschappelijke voorzieningen. Aan de overkant van de voorzijde is een openbaar parkeerterrein gesitueerd.

Maatvoering
Bruto vloeroppervlakte begane grond 321,20 m2
Bruto vloeroppervlakte verdieping 26,00 m2

Verkoper aanvaart geen aansprakelijkheid voor eventuele over-/ ondermaat. Koper kan het gebouw door een door haar te kiezen bureau laten inmeten.

Onderhoudsstaat en staat van oplevering
Het voormalige kerkgebouw verkeert in een redelijk tot goede staat van onderhoud. Wel zullen voor hergebruik een aantal voorzieningen aangepast moeten worden.

Omdat de kerk momenteel tijdelijk gebruikt wordt, heeft de CV installatie recent een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad.

Verkoopprospectus
In onze uitgebreide verkoopprospectus kunt u meer informatie lezen over het pand, de verkoop- en inschrijvingsvoorwaarden.

Open huis
Donderdag 3 maart 16:00 uur - 17:00 uur.

Kenmerken

Koopsom

:

Status

:

Verkocht

Oplevering

:

In overleg, uitelijk 3 maanden na gunning.

Onderhoudsstaat

:

Redelijk tot goede staat.

Ligging en bereikbaarheid

:

Bouwjaar

:

1945-1959